Hej,

Är det första gången eller har du redan fler tatueringar än du kan räkna? Vem du än är så är du välkommen hit. Här kan du läsa lite mer om kvinnan som snart kommer att få sätta nålen i dig.

Maja-Lisa Bekken är konstnären och tatueraren med tydliga drag. Den svarta pennan och det färgglada blocket har alltid en självklar plats i hennes väska. Tatueringarna som nu tar form vilar på många års utbildning inom både konst och mode, bland annat en kandidat på HDK, Göteborgs Universitet. Hon dras till utmaningen att få de svåra motiven att se enkla och helt självklara ut. På pappret, i textiltryck, på väggen och på din hud.

Att låta konstverken få ta plats på människors kroppar är en dröm. Målningarna kommer alltid att få vara kvar. Bättre än vilken utställning som helst. När du bläddrar igenom Maja-Lisas galleri med tatueringar här märker du att det oftast är det naturliga motiven som tar plats. Växter, djur, kroppar och händer. Det naturliga och självklara.

Du väljer motivet. Men det kommer få en tydlig prägel av Maja-Lisas svarta penna. Tydligt, enkelt och helt självklart. Inne i den lugna, trygga och färgglada studion finns det plats för många känslor och samtalen är nära. Under huden. Ni tar en kaffe. Kanske en frukt och en liten kaka. Du varvar ner. Du testar stencilen och speglar dig en stund så att allt känns helt perfekt. Ett levande konstverk. Kanske ligger du sedan ner helt stilla och bara blundar. Njuter av sticket. Kanske babblar du på, grimaserar och får lyckorus av adrenalinet. Alla är vi så olika. Och precis därför är du välkommen till Maja-Lisas Bläck.

Om du istället vill ha konsten på väggen eller i ramen, går detta också att ordna. Hör av dig så kan ni diskutera framtida storslagna konstprojekt, eller kanske vilken print som skulle sitt fint i just ditt hem.

 
självporträtt hemsida 2017.png
Hej igen! 

Just nu har jag bokningsstopp för tatuering. Jag kommer att öppna upp för bokning i januari 2019 igen, jag hoppas på att höra ifrån dig då.
Om du har några andra frågor så kan du maila mig, majalisasblack@gmail.com 
Ha en fin dag!

Bokning stängdes den 22 Augusti