Maja-Lisa

Bokning

Bokning

 

Dags för en tatuering?

Fyll då i bokningsformuläret nedan, så kommer du snart bli kontaktad och få några förslag på tid för bokning av tatuering. Det är hög efterfrågan på tiderna, så paxa din tid så snart du kan.

Alla motiv och all text som tatueras hos Maja-Lisas Bläck har en tydlig prägel av Maja-Lisas stil. Alla motiv är originalverk och tatueras endast en gång och enbart med svart bläck. När du önskar motiv ritas det efter dina önskemål och du kan sedan kika på skissen vid det bokade tatueringstillfället. Skissens detaljer och storlek kan då naturligtvis ändras på så att alla inblandade blir helt nöjda!

Du får också gärna välja motiv ur “pax-böckerna” som finns i studion. Klicka då i detta i bokningsformuläret. Antingen bokas du då in på pax-bokskonsultation och tatuering vid samma tillfälle eller vid två separata tillfällen, beroende på vad som passar dig.

Om det är så att du och din kompis/syskon/partner/förälder vill boka tid tillsammans så kan ni fylla i ett formulär tillsammans. Då bokar jag in er på samma dag.

Hur lång tid tar det?
Skapandet av en tatuering tar allt mellan 1h-6h. Det beror bland annat på motivets storlek och detaljrikedom.

Vad kostar det?
Det beror också på. Kostnaden grundas på antal motiv, skissarbete, tidsåtgång för tatuering, motivets storlek, detaljrikedom och placering. Priset sätts i samband med att vi har bestämt motiv, storlek och placering. Alla eventuella frågor och funderingar får du möjlighet att ställa när du är i studion.

Hej!
Just nu har jag bokningsstopp för tatuering. Om du har frågor så kan du maila mig
majalisasblack@gmail.com. Bokningen stängdes den 6:e juni.

ny hand pekar ner.png